Platforma Kangooro Linguistic

Pas realizimit me sukses të edicionit të tretë të Kangaroo Linguistic, Center for Development of Transferable Skills do të organizojë për edicionin e katërt të konkursin ndërkombëtar Kangaroo Linguistic Albania. Konkursi do të realizohet më 10 Shkurt 2024.

BËHUNI PJESË E KONKURSIT DUKE U REGJISTRUAR NË PLATFORMËN KANGAROO SCIENCE. KLIKONI KËTU PËR TA AKSESUAR.

Platforma Kangooro Science

Kangaroo Science është konkursi ndërkombëtar i shkencave që fokusohet në tre lëndët kryesore: Biologji, Kimi dhe Fizik. Konkursi do të realizohet online, më 4 Nëntor 2023.

BËHUNI PJESË E KONKURSIT DUKE U REGJISTRUAR NË PLATFORMËN KANGAROO SCIENCE. KLIKONI KËTU PËR TA AKSESUAR.