Platforma Kangaroo Linguistic

BËHUNI PJESË E KONKURSIT DUKE U REGJISTRUAR NË PLATFORMËN KANGAROO LINGUISTIC. KLIKONI KËTU

Kangaroo Linguistic Albania.

Pas realizimit me sukses të edicionit të dytë të Kangaroo Linguistic, Center for Development of Transferable Skills do të organizoj për herën e tretë konkursin kombëtar Kangaroo Linguistic Albania. Konkursi i gjuhës angleze do të zhvillohet më date 10 Shkurt ora 10:00, për nxënësit nga klasa e parë deri në klasë të dymbëdhjetë. Të gjithë nxënësit do të kenë mundësi të zgjedhin nivelin me të cilin do të duan të konkurrojnë. Konkursi është i ndarë në 6 nivele:

Cdo nxënës që do të marrë mbi 70% të pikëve do të do pajiset me certifikatë fituesi.

 Për të marrë pjesë nxënësit duhet të rregjistrohen paraprakisht dhe të kryejnë pagesën në një nga Bankat.

Tarifa e pjesëmarrjes në Kangaroo Linguistic Albania është 9 EUR ose 1000 ALL.

Më poshtë do të gjeni llogaritë bankare dhe emrin e llogarisë.
Kujdes: Emri i llogarisë në të cilën duhet të kryeni pagesën në CREDINS bank është Center for Development of Transferable Skills ndërsa për BKT bank është Center for Dev of Transf Skills.

Llogaritë Bankare

BKT

Monedha: LEK

Emërtimi i Llogarisë: Center for Dev of Transf Skills

IBAN: AL1620511021008665CLTJCLALLC

Monedha: EUR

Emërtimi i Llogarisë: Center for Dev of Transf Skills

IBAN: AL8020511021008665CLTJCFEURC

---------------------------------------------------------------------------------------------

CREDINS Bank

Monedha: LEK

Emërtimi i Llogarisë: Center for Development of Transferable Skills

IBAN: AL57212115730000000001532656

Monedha: EUR

Emërtimi i Llogarisë: Center for Development of Transferable Skills

IBAN: AL73212115730000000001532659

Një mundësi shumë e mirë për të gjithë nxënësit të cilët duan të pasurojnë portofolin e tyre të arritjeve.

Për më shumë informacione na kontaktoni në:

📞+355 69 701 8629
📧 [email protected]